• English
  • Language

    • Nederlands
    • English

Festival of Imagination ENCI

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 18/09/2021
    17:30 - 22:30

Om het evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen en wachtrijen te voorkomen hanteren wij tijdsblokken bij aankomst. U boekt uw tickets dus op één van de tijdsblokken, en selecteert hier het aantal tickets dat u nodig heeft.

Als stichting (zonder winstbejag) hechten wij er veel belang aan dat dit filmfestival kan doorgaan. Niet alleen voor de deelnemende kunstenaars, het ENCI-koor, de ondersteunende technici en vrijwilligers, maar ook voor u. Het veilig laten doorgaan van het festival vergt dit jaar meer inspanning. Daarom vragen wij van iedere bezoeker een kleine bijdrage, die u online kunt voldoen.

Met deze bijdrage ontvangt u toegang tot een prachtig programma met historische ENCI-film-fragmenten, hedendaagse videokunstproducties en een eenmalig optreden van het ENCI-koor.

Wij kunnen, zeker in deze onzekere periode, alle steun gebruiken. Daarom is er de mogelijkheid om een extra online donatie te doen. Dit laatste wordt gebruikt om onze kunstprojecten in het ENCI-gebied ook in de toekomst voort te kunnen zetten.

Bijdrage: € 12,50

Donatie:

Belangrijke mededeling over COVID-19: de organisatie vraagt u bij de ingang een negatieve PCR-test (gratis te verkrijgen bij het MECC), óf een corona herstelbewijs óf een vaccinatiebewijs (QR-code, etc.) te tonen. Tevens wordt u om een gezondheidsverklaring gevraagd. Binnen het evenemententerrein wordt er met geplaceerde plekken gewerkt. U wordt vriendelijk verzocht uw eigen klapstoeltje mee te nemen. We raden u aan het veiligheidsbeleid, de lokale en landelijke wetgeving en beperkingen te volgen. ‘OVERGANGSZONE’ en SOME zijn niet verantwoordelijk voor de gezondheid en veiligheid tijdens dit evenement.