• English
  • Language

    • Nederlands
    • English

Festival of Imagination ENCI

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 01/06/2021 - 02/06/2021
    18:00 - 22:00

Om het evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen en wachtrijen te voorkomen hanteren wij tijdsblokken bij aankomst. U boekt uw tickets dus op één van de tijdsblokken, en selecteert hier het aantal tickets dat u nodig heeft.

Als stichting (zonder winstbejag) hechten wij er veel belang aan dat dit filmfestival kan doorgaan. Niet alleen voor de deelnemende kunstenaars, het ENCI-koor, de ondersteunende technici en vrijwilligers, maar ook voor u. Het veilig laten doorgaan van het festival vergt dit jaar meer inspanning. Daarom vragen wij van iedere bezoeker een kleine bijdrage, die u vanuit thuis kunt overschrijven. 

Met deze bijdrage ontvangt u toegang tot een prachtig programma met historische ENCI-film-fragmenten, hedendaagse videokunstproducties en een eenmalig optreden van het ENCI-koor. Ook ontvangt u een consumptie.

Wij kunnen, zeker in deze onzekere periode, alle steun gebruiken. Daarom is er de mogelijkheid om een extra donatie te doen. Dit laatste wordt gebruikt om onze projecten in het ENCI-gebied ook in de toekomst voor te zetten.

Bijdrage: €. 12,50 p.p.