• English
  • Language

    • Nederlands
    • English

Sanne Vaassen wint Parkstad Limburg Prijs

We zijn verheugd dat deelnemend ‘OVERGANGSZONE’- kunstenaar Sanne Vaassen op zaterdag 10 december werd uitgeroepen tot winnares van de Parkstad Limburg Prijs. Deze prijs werd voor de zesde keer uitgereikt. Het is een prijs die eens in de vijf jaar wordt gegeven aan een jonge beeldende kunstenaar die een relatie heeft met Nederlands of Belgisch Limburg. Namens alle ‘OVERGANGSZONE’- deelnemers en externe partijen wensen we Sanne van harte proficiat met het behalen van deze prijs! Hierbij nodigen we u dan ook van harte uit om de tentoonstelling met zowel Sanne’s werk als werk van alle andere genomineerden te bekijken. Het werk is te zien tot 19 maart in SCHUNCK* in Heerlen. http://schunck.nl/nieuws/winnaar-parkstad-limburg-prijs-2016-sanne-vaassen/